POSICIONEM LA SEVA WEB A GOOGLE

Els actuals usuaris d’internet són usuaris objectius, que al realitzar una recerca en els motors de cerca, rep milers i de vegades milions de pàgines a les quals pot entrar segons la seva recerca. Amb tota certesa, l’internauta no pasarà de la primera pàgina del buscador.

Ja fa més d’una dècada que la consigna per a les empreses era tenir un lloc web, que es convertia en un mitjà més per la prestació de serveis, preus, ubicació, entre d’altres. De certa forma una companyia que no posseïa una pàgina a Internet estava pràcticament fora d’aquest nou sistema de captació de clients.

Però tenir una pàgina web no és garantia de ser visible a la xarxa, hi ha milers de pàgines web com la seva. Aquí entra el seguent concepte.

El posicionament web o SEO (Search Engine Optimization) és el grup de tècniques emprades amb l’objectiu d’optimitzar la informació per a ser capturada pels motors de cerca que segons els seus algoritmes avaluen i posicionen aquesta en els seus resultats. En definitiva, és el poder de fer que la teva pàgina web aparegui en les primeres posicions dels motors de cerca més utilitzats pel mercat objectiu de la seva companyia.

Aquí està la importància del posicionament web: aparèixer en els primers resultats de Google per així captar aquest usuari i transformar-lo en un potencial client del seu negoci. Per això, totes les organitzacions s’han d’adaptar a les noves tecnologies pel que fa a mitjans de comunicació i publicitat, això és essencial per a l’èxit de qualsevol negoci o emprenedoria.

 

Què és Google Maps?

És un servei totalment necessari per el comerç local. Quan algú busca el teu comerç + població, Google mostra un mapa amb les ubicacions de cada un dels negocis.

Paginas web el Masnou, responsives economiques Paginas web el Masnou, economicas